Hook up

Tänkte bara dela med mig av en låt innan jag hoppar in i duschen. Dansde till den här låten på en dansuppvisning.


Katy Perry - Hook up

Fynd

Har precis kikat klart på det senaste Gossip Girl avsnittet. Det är nog seriöst den bästa serien någonsin och de har alltid så jäkla snygga kläder. Inspererande minst sagt.

Jag och Frida var på Röda korset förut. Jag hittade en kjol för endast 5 kr. Ska sy om den lite, tror den blir skitsnygg då. Synd att jag inte kan ladda upp någon bild, då min kamera är trasig. Jag ska försöka lösa det på nått sätt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det väl plugg som vanligt. Har en massa som måste göras nu innan lovet. Bara att stå ut, mindre än 3 veckor kvar.

Comviq

Har precis kommit hem från skolan. När jag klev in genom dörren såg att jag hade fått ett startpaket på 75 kr från Comviq av någon anledning. Förstår inte varför jag fått det och jag har ju dessutom redan comviq, menmen.. skit bra iaf. Har slut med pengar på mobilen.

Strax ska jag iväg till min kompis Frida, så måste kila nu.

The World's Greatest

Trots att jag spelat sönder den här låten sen några år tillbaka, så tröttnar jag aldrig. Måste bara dela med mig av den här härliga låten.


R.Kelly - The World's Greatest

Memories

Det har väl inte hänt något särskilt idag, skola och plugg bara. Så ser väl de flesta veckodagar ut för mig. Trist, men det är ju tyvärr sånt som måste göras. Känner att jag börjar trivas bättre i min klass, men det är lite till och från. Inte för att min klass är dålig, men inget slår min förra klass. Saknar det så himlans mycket. Speciellt mina tjejer som jag träffar allt mer sällan, men vi ska hålla kontakten. Real friendships last forever!

RSS 2.0