Wear it

Hittade den här superfina klänningen på Wear it´s hemsida. Nästan så att jag hellre skulle vilja ha den här klänningen till nyår. Jag tror nog att jag aldrig har hittat ett plagg som jag gillar från dem tidigare, trots att butiken funnits här i flera år.



Klänningen kostar 299:-

första advent

Idag har jag bakat pepparkakor... och ätit pepparkakasdeg. Degen är ju såå mkt godare än kakorna. Annars så har det blivit en hel del plugg. Har mycket som ska göras till nästa. Antar att det är så när man går Natur.

Det har varit en riktigt skön helg bortsett från plugget. Har bara tagit det lugnt hemma. Längesen jag fick tillfälle till det. På veckodagarna blir det plugg och dans.  Har dans även på helgerna. Så det är inte mkt tid jag får över till att träffa kompisar, bara helgerna på eftermiddagen och kvällen. Men nu är dans terminen slut. Känns riktigt skönt faktiskt, även om jag saknar det. Får mkt mer tid över och är inte lika stressad, även om jag nästan jämnt känner mig stressad över skolan. Ibland ångrar jag nästan att jag valde Natur. Men jag vet inte vad jag skulle ha gått annars. Fanns inget program som jag verkligen fastande för. Aja, jag får iaf behörighet till många högskolor.

mobil

Idag har jag bara tagit det lugnt, riktigt skönt. Dock har varit tvungen att plugga lite, annars så har jag sytt om lite kläder, bl.a. en kjol. Blev väldigt nöjd med resultatet. Jobbigt att kamrean ska krångla, annars hade jag kunnat ladda upp bild.

Jag har även kollat efter mobiler på olika sidor. Min mobil är lite halvttrasig, så jag tror nog det är dags för en ny nu. Fastnade för två st, LG KC550 och LG Viewty. LG Viewty är grymt snygg och verkar super, nackdelen är att det bara är touchscreen. Verkar krångligt att sms, så därför lutar det lite mer åt LG KC550. Båda mobilerna är ganska lika, bara att LG KC550 inte riktigt har lika många funktioner, men den är ju ett par hundringar billigare också.


LG KC550 och LG Viewty

hårförlängning




Jag har länge velat ha långt hår. Tycker det är så himlans fint. Har försökt spara ut det hur länge som helst, ändå känns det som att det inte blir någon skillnad. Topparna blir alltid slitna efter ett tag och jag blir tvungen att klippa mig. Den längden jag lyckats spara ut måste klippas bort, såå irriterande. Antar att jag inte är den enda som har det problemet. Vill därför tipsa er om en tävling där man kan vinna håförlängning från Snap-On.nu. Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

helg

Försöker göra om designen lite, men det går väl sådär. Har inte precis någon erfarenhet av det här. Ska försöka fixa en snyggare när jag lärt mig hur det funkar.

Ikväll ska jag nog bara mysa hemma framför någon film, dock vet jag inte vilken än. Och självklart idol. Har väl ingen favorit direkt, men kevin är iaf grym! Annars vet jag inte vad jag ska göra i helgen. Blir väl en del plugg och förmodligen träffa kompisar.

Skit kamera

Kameran krånglar, så jag kan tyvärr inte ladda upp någon bild på klänningen jag köpte från Gina Tricot. Det står att batterierna är slut fastän jag bytte två gånger.. Någon som vet vad det är för fel? Aja, nu vet jag iaf nånting som jag kan önska mig i julklapp.

Buffertdag

Dagen har spenderats åt att plugga matte och kolla på One Tree Hill. Såå bra, men såå sorgligt! Det slutar alltid så spännande och då blir man ju tvungen att kolla på nästa avsnitt. Så det blev väl inte så många tal gjorda. Sen så är matten jättesvår. Men provet är inte förrän efter jul, så det är lugnt.

Känner att jag börjar bli rastlös nu. Ska nog dra mig ner till stan om snart.


Jamie är bara för söt!

Lång skoldag

Har precis kommit hem från skolan. Är helt slut nu och fötterna värker. Känns som att jag skulle kunna somna när som helst. Ska dock hålla mig vaken, får ju inte missa Desperate Housewives ;) Tv nörd som jag är.

Var ju nere på stan idag. Hittade klänningen! Och det fanns en kvar i min storlek, tur jag har. Men jag är lite osäker. Den såg finare ut på hemsidan, men den satt ju ändå rätt bra. Har lagt undan den, men jag tror nog att jag köper den imorrn. Förresten så har jag buffertdag imorrn, skönt! Struntar i att gå till skolan, fast behöver egentligen lite hjälp med matten. Men aja, jag klarar nog mig bra ändå.

Kom på en till grej nu. Jag fick MVG på spanska provet. Riktigt nöjd. Var 1½ poäng ovanför MVG gränsen. Tror nog att det här är min lyckodag.


Sovmorgon

Har sovmorgon idag, riktigt skönt. Börjar 09.50, om nästan en timme. Jag är redan klar, ovanligt snabb idag av någon anledning. Får nog tillbaka spanska proven idag, hoppas på MVG. Fick tillbaks kemiprov igår. Jag var två poäng under MVG, riktigt surt. Menmen, får fixa ett MVG till nästa kemiprov!

Efter skolan ska jag ner på stan med min kompis Frida. Ska ju bl.a se om klänningen från Gina Tricot finns där. Kankse hittar något annat fint också. Vi måste vara tillbaka i skolan 17.30 igen. Det är öppethus ikväll. Kommer ha två lektioner och därför kommer vi få jullov en dag tidigare. Skitbra!


Sitter och kollar på the voice just nu. Riktigt bra morgon program!

Nyårsklänning

Insåg häromdagen att det inte är alls länge kvar till det är ett nytt år. Tiden går så himlans fort, känns som att jag inte riktigt hänger med. Hur som helst så kollade jag efter nyårsklänningar på några hemsidor. Hittade en på Gina Tricot som jag fastnade för. Jag undviker helst att köpa kläder därifrån, man stötet ju på minst 10 pers som har samma plagg. Men deras klänningar är ju helt oemotsåndliga. Iaf en del av de. Den jag hittade var iaf svart, tight, enärmad och hade en stor vit rosett på framsidan. Riktigt snygg! Dock till min stora besvikelse så fanns inte klänningen kvar när jag kollade på hemsidan några timmar senare. Så fort gick det. Hoppas verkligen på att den finns i butikerna. Ska kila ner till stan imorrn och kolla, måste ha den! När jag väl hittat ett plagg jag fastnat för, så duger ingenting annat. Laddar upp bild på klänningen om jag får tag på den. Vad ska ni ha på er på nyår? Jag vet att det är mer än en månad kvar, men ändå.

första inlägget

Jag har under en längre tid funderat på att börja blogga, men det har aldrig riktigt blivit av. Känner nu att jag behöver skriva av mig lite, även om det inte är om något särskilt. Dessutom tänkte jag passa på nu när jag ändå har tid. Jag har haft flera bloggar som raderats av anlednigen att jag inte varit särskilt aktiv. Har fullt upp nästan hela tiden helt enkelt. Ska förska ta tag i det nu. Verkar himlans kul att blogga, liksom att få skriva av sig, insperera andra, få respons, designa bloggen. Dock har jag inte riktigt förstått mig på hur man fixar designen på bloggen, men det kommer väl.

Just nu väntar jag på att Prison Break ska börja. Spännande!
Fast måste erkänna att det inte är alls lika bra längre, men jag kan ändå inte sluta kolla.


Inte kan man väl tro att snyggingen Wentworth Miller är 36 år?!

RSS 2.0